Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Δεν έχουμε ιδέα πως "λειτουργούν" οι συσκευές που χρησιμοποιούμε

Αν και αυτό ισχύει για πολλές από τις συσκευές που έχουμε στο σπίτι ή και μαζί μας, θέλω να καταθέσω μια προσωπική εμπειρία.  Μπορεί πολλοί από εσάς να το έχετε διαπιστώσει .... ε δεν είστε οι μόνοι, και εξηγούμαι.
Έβαλα αποκωδικοποιητή στην τηλεόραση και ρύθμισα την σειρά των καναλιών όπως την είχα και πριν.  Παρόλα αυτά μετά από κάποιο διάστημα η σειρά γινόταν πάλι μπάχαλο.  Το καλό είναι ότι δεν προστίθενται τα κανάλια που είχα διαγράψει. Στο τέλος τα άφησα ώς έχουν ... έτσι κι αλλιώς την χρησιμοποιώ περισσότερο για DVD. Τις τελευταίες μέρες δεν υπάρχουν τα κρατικά κανάλια.  Θα δεχόμουν την εξαφάνισή τους αν είχα κάνει reset, rescan η κάποια τέτοια ενέργεια, αλλά εγώ δεν είχα κάνει κάτι.  
Με άλλα λόγια έχουμε προσθέσει άλλον έναν νταβατζή στην παρέα βλ. D I G E A.  Τι τους εμποδίζει να καταγράφουν πλέον με ακρίβεια δευτερολέπτου τι βλέπουμε ανά πάσα στιγμή. Όχι πως θα το μάθουμε ποτέ εμείς.  για σκεφτείτε πως ευνοούνται τα κανάλια που εμφανίζονται πρώτα, πως θα διαμορφωθούν σε βάθος χρόνου οι τιμές στον χώρο της διαφήμισης και άλλα πολλά.Αυτοί θα μας κάνουν την πλύση εγκεφάλου που θέλουν και θα μας "βομβαρδίζουν" με συχνότητες κι εμείς θα περιμένουμε να το δείξει κάποιος "reporter" (που πληρώνετε καλύτερα κι από νευροχειρούργο)  για να πιστέψουμε.
Τελικά πόσο έτοιμοι είμαστε να ζήσουμε χωρίς αυτές.  Σύντομα θα το μάθουμε.

Καλά ξυπνητούρια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου