Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ελευθερία από τον έλεγχο του νού

Έχοντας δει διάφορα video όπως το zeitgeist, το arrivals και άλλα, σας διαβεβαιώνω ότι το παρακάτω είναι από τα καλύτερα.  Δεν έχει εικόνες, μόνο κείμενο που το πλαισιώνει απαλή μουσική.  Πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο εδώ για να μπείτε στην σελίδα του χρήστη που τ' ανέβασε στο youtube.  Μεγενθύνετε την οθόνη και δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο.  Καλό θα ήταν να διαβάσετε και τα σχόλια όσων το έχουν δεί.

Κάποιοι αδυνατούν ή αντιστέκονται στην αλλαγή τρόπου σκέψης.  Οι συνήθειες "κόβονται" δύσκολα.  Το "μυστικό" για να "διαβάσεις" και να αναλύσεις τις καταστάσεις και τις σκέψεις  σου είναι να τις δεις ως παρατηρητής.  Όταν αποτραβηχτείς τα πράγματα ξεκαθαρίζουν.  Μην περιμένεις θαύματα. Όλα γίνονται σιγά σιγά.  Είναι μια ατομική άσκηση η οποία θα σας πάει αλλού.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την "νέα" ορολογία περί των διαφόρων οντοτήτων που δραστηριοποιούνται στον κόσμο μας, μπορεί να πουν ότι αυτά είναι "βλακείες".  Κι εγώ την πρώτη φορά που άκουσα για "ερπετοειδή" το ίδιο είπα.  Και εγώ θα προτιμούσα να είχαν την μορφή της Μόνικα Μπελούτση ή του Τζώρτζ Κλούνεϊ αλλά μάλλον αυτό δεν γίνετε.  Όλοι, λίγο πολύ, πιστεύουμε ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν.  Άλλωστε και η επιστήμη τι ίδιο υποστηρίζει.  Ο δε χρόνος είναι δικό μας δημιούργημα.  Υπάρχει σχετικό βίντεο του καθηγητή κ. Δανέζη που εξηγεί το ζήτημα του χρόνου.  Έχοντας υπόψη μας την ύπαρξη εξωγήινων απο την μια και το θέμα "χρόνος" απο την άλλη, ίσως απαντήσουμε σε ερωτήματα που μας έχουν απασχολήσει κατα καιρούς.  Πως μπορεί για παράδειγμα κάποια πράγματα να βρίσκονται σε εξέλιξη, στα πλαίσια μιας σατανικής ατζέντας που ξεκίνησε πριν απο αιώνες.  Εδώ το θέμα "χρόνος" προσδιορίζει την απάντηση.  Τις απαντήσεις θα τις δώσει ο καθένας μόνος του. Όπως μόνος του θα κάνει και την έρευνα για να ανακαλύψει την αλήθεια.

Απο τα καλύτερα που έχω διαβάσει είναι ότι " το καλύτερο μέρος για να κρύψεις μια αλήθεια είναι ανάμεσα σε δύο ψέματα".

Λοιπόν δείτε το και τα ξαναλέμε!!!

αδαής








πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου